TrosKompas

108_ray2-bewerkt_3_kopie_ren.jpg
Boek Groeipijn van Ray Klaassens
15x kans
In zijn openhartige en avontuurlijke levensverhaal ‘Groeipijn’ maakt Ray Klaassens, hoofdinstructeur in het tv-programma ‘Kamp Van Koningsbrugge’, de lezer op ontwapenende wijze deelgenoot van zijn zoeken struikeltocht. TrosKompas mag 15 exemplaren weggeven!
18drive3m.jpg
Drive-away dolls
Nieuw in de bioscoop
In ‘Drive-away dolls’ gaan twee vriendinnen op een roadtrip in een huurauto. Aangezien criminelen azen op een kostbaar kleinood dat is verstopt in de wagen krijgen ze meer avontuur dan ze hadden verwacht.

Jamie (Margaret Qualley, m.) heeft het uitgemaakt met haar partner. Ter afleiding rijdt ze ...
108land_v2.jpg
Land of bad
Nieuw in de bioscoop
‘Land of bad’ is een bloederige, maar ook spannende actiefilm over een Amerikaanse missie op de Filipijnen. Liam Hemsworth speelt een jonge officier, Russell Crowe de ervaren rot die hem via een drone bijstaat.

Er zijn tientallen films over dappere strijders die zich in vijandelijk gebied begeve...
108rapitocloseup.jpg
Rapito
Nieuw in de bioscoop
Voor een beter begrip van de film is het goed om te weten dat Italië zoals we dat nu kennen in de negentiende eeuw nog niet bestond. Het gebied kende diverse aparte vorstendommen en de streek rondom Rome was in handen van de paus, die zowel leider van de Katholieke Kerk als heerser over een groot...
1photo_295bb84b-7385-46d0-b562-ddb2af7934ac_kopie_re.jpg
Mouth & MacNeal naar het Eurovisie Songfestival
Tijdmachine | GT Rovers
Ik zie een ster, hij staat nog ver, maar strakjes komt-ie dichterbij’. Kent u dat liedje nog? Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat Mouth & MacNeal ons land met het liedje ‘I see a star’ (‘Ik zie een ster’) tijdens het Eurovisie Songfestival in 1974 vertegenwoordigde. Het duo bestond uit Maggie MacNeal (echte naam: Sjoukje van ’t Spijker, na haar huwelijk bekend als Sjoukje Smit) en Willem Duyn (ook bekend als Big Mouth).
1gettyimages-1126919785.jpg
Luipaardschildpad
Freek Vonk
Ik rijd door Kenia als ik in de bosjes plots iets zie bewegen. Ik stop de auto en ren erop af. Het is een luipaard… schildpad! Dat sprintje vanuit mijn Jeep had dus niet gehoeven. Deze grote slome viervoeters hebben een maximum-snelheid van maar liefst een halve kilometer per uur. Daar trekt hij zich niets van aan. In een gestaag tempo loopt hij onverschrokken door, tot ik hem oppak.
1photo_6ee9b0e8-a078-4af5-9ae5-7042c8b638c4.jpg
Leiden
3 dagen vanaf €149,- pp
Wilt u het historische centrum van Leiden ontdekken tijdens een stedentrip? Ga dan voor een verblijf bij het viersterren Golden Tulip Leiden Centre. Nu extra voordelig!
1GettyImages-892255296.jpg
Psychologische verkooptrucs
Nu in RADAR+ magazine
Econoom Erica Verdegaal legt uit hoe bedrijven ons met psychologische trucs dingen laten kopen. Neem het IKEA-effect: de klant die zo’n meubel zelf in elkaar zet, denkt dat het ding daardoor meer waard wordt. Hoe werkt dat in ons brein?
2photo_12291ebb-b01d-440e-9b1a-da402380a8ef.jpeg
Winterspecials
Vanaf €35,- per persoon
Een sfeervol uitje in een winterse omgeving, wie wil dat nu niet? U boekt nu wel héél voordelig! Via TrosKompas al vanaf €35,- per persoon.
2elburg.jpg
Hanzesteden
STAD & LAND
Hanzesteden ademen de erfenis van een rijk verleden en zijn een aanrader voor liefhebbers van historie. Ook bruisen ze van cultuur en gezelligheid. Wij lichten er vier Hanzesteden uit. Absoluut een bezoekje waard, deze zomer!
 • article/3mk-2276_02_main_kopie_kopie_ren.jpg Melkopschuimer

  5x kans
  Melkopschuimer

  Perfect schuim of warme melk met een druk op de knop! Deze melkopschuimer is speciaal ontworpen om melk op te schuimen en op te warmen. Het is een handig apparaat voor koffieliefhebbers die thuis willen genieten van heerlijke lattes, cappuccino’s en andere koffiedranken. TrosKompas mag 5 exemplaren weggeven!
 • article/208bente_02tk.jpg Het uur van de wolf: Tinkebell - who killed the blue bird?
  Het uur van de wolf: Tinkebell - who killed the blue bird?
  ▪ NPO 2 | 22.19 uur

  DOCUMENTAIRE
  Het uur van de wolf: Tinkebell - who killed the blue bird?

  Katinka Simonse, beter bekend als kunstenares Tinkebell, kreeg in 2004 wereldwijd bekendheid nadat ze van het bont van haar kat, die ze zelf had gedood, een handtas had gemaakt. Ze wilde hiermee de vraag oproepen waarom het wél geaccepteerd wordt om koeien, varkens en kippen massaal te slachten, maar huisdieren niet.
 • article/2image6548_e992c2e9-9fa2-43c7-80ef-609dfd8d2426.jpg Salvage hunters
  Salvage hunters
  ▪ Discovery | 20.30 uur

  REALITY
  Salvage hunters

  Antiekhandelaar Drew Pritchard (l.) is nog lang niet uitgekeken en uitgeleerd en dus gaat hij in het nieuwe seizoen van ‘Salvage hunters’ weer langs bij een aantal bijzondere locaties om zijn collectie vintage voorwerpen aan te vullen. Zo bezoekt hij een familiebedrijf in Manchester dat in muziekartikelen handelt en ontmoet hij een expert op het gebied van Chinees antiek.
 • article/2241351voetbal_TK.jpg Toto KNVB beker live: SC Cambuur - N.E.C. Nijmegen
  Toto KNVB beker live: SC Cambuur - N.E.C. Nijmegen
  ▪ ESPN | 19.15 uur

  VOETBAL
  Toto KNVB beker live: SC Cambuur - N.E.C. Nijmegen

  Vandaag en donderdag worden de halve finales in de KNVB-beker gespeeld. Een editie met veel verrassingen, want de loting koppelde alle topclubs aan elkaar, waardoor alleen Feyenoord als grote favoriet nog in het toernooi zit.
TK-TVK_LOS_vanvoor_300x250_144.png
1BA298x248_TK_home_filmarchief.png