TrosKompas

3 dagen vanaf €109,- pp

Stadsappartementen Harderwijk

Ontdek de rijke historie van Hanzestad Harderwijk tijdens uw verblijf bij Stadsappartementen Harderwijk. U overnacht bij de oude stadsmuur van Harderwijk, in een volledig ingericht appartement met keuken, badkamer en aparte slaapkamer. U verblijft te midden van vele recreatiemogelijkheden in het prachtige, pittoreske stadshart. Vanuit uw appartement loopt u via de stadstuin zo de boulevard op, waar u winkels en terrassen aan het water vindt. Verder ademt de stad historie, waarvan de sporen goed te zien zijn.

Bekijk bijvoorbeeld de Vischpoort, de Grote Kerk, het Stadsmuseum en de Vischmarkt of slenter op uw gemak door de sfeervolle straten. Even genoeg van stadsvertier? Dan lonkt de natuur rond de stad, met de Veluwe en het Veluwemeer binnen handbereik.

 

Driedaags Diner arrangement Harderwijk

• 2x overnachten

• 2x uitgebreid ontbijt

• 1x tapasdiner

• Gratis wandel- en fietsroutes

• Gratis wifi

 

Zo reserveert u: Ga naar voordeeluitjes.nl/tk of bel 0900-66 777 88 (€ 0,25 p.m.)

U kunt al boeken vanaf € 109,- p.p. Kijk online voor de beste prijs voor uw gewenste periode. De aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 (m.u.v. feest- dagen). De prijs is vanaf en kan verschillen per aankomst-datum. De prijzen zijn p.p., o.b.v. twee personen in een standaardkamer, excl. toeristenbelasting en excl. administratie-kosten (1-3 pers. € 14,50, 4+ pers. € 24,50 per boeking).