TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
06
dagen
15
uren
6x kans

Gesigneerd fan-T-shirt EK 1988

Het Nederlands elftal schreef in 1988 geschiedenis met winst op het EK. U kunt een fan-T-shirt van dat succesvolle toernooi winnen, gesigneerd door Hans van Breukelen en Wim Kieft. Doet u mee?

25 juni 1988 staat bij menig voetbalfan in het geheugen gegrift. Het Nederlands elftal werd in München voor het eerst in de geschiedenis Europees kampioen. Heel het land verkeerde in een uitzinnige feeststemming. Natuurlijk hopen we dat Oranje op het EK van 2024, wederom in Duitsland, er opnieuw met de bokaal vandoor gaat.

Succesverhaal

Wim Kieft kopte in 1988 Oranje naar de halve finale. Hoe het succesverhaal verderging weet u ongetwijfeld nog; na een 2-1-winst op West-Duitsland werd in de finale de Sovjet-Unie met 2-0 aan de zegekar gebonden. Doelman Hans van Breukelen stopte in dat duel een strafschop. Hij en Wim Kieft hebben speciaal voor TrosKompas een fan-T-shirt gesigneerd; een collector’s item dat voor u kan zijn!

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 21 juni 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Vul onderstaand formulier in
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.