TrosKompas

nohay.jpg
No hay Camino
Nu in het filmhuis
kazan.jpg
Feestelijke cijfertruc
TrosKompas 55 jaar
Op 1 oktober bestaat uw omroepgids 55 jaar! Ter gelegenheid daarvan presenteren Hans en Steven Kazán een feestelijke cijfertruc.
1Hotel_t_Wapen_van_Ootmarsum1.jpg
Olifanten spotten in Ootmarsum
Vierdaags arrangement
In het pittoreske stadje Ootmarsum in Twente speelt kunst de hoofdrol.
3IMG_1249.jpg
Genieten langs de Rijn 4 dagen vanaf € 195,- p.p.
Actie
4 dagen vanaf € 195,- P.P. Genieten langs de Rijn. Alles is inclusief!
1GettyImages-1286635752.jpg
Freeks dierenwereld
Freek Vonk
Ik ben voor de verandering eens niet in het buitenland, maar in Zuid-Limburg. Tijdens een avondwandelingetje langs een poel hoor ik zachte, korte geluidjes, net klokjes. Het zijn vroedmeesterpadden!
1ANP-342208575.jpg
Ouderwetse poffert
NOSTALGIE GT Rovers
Een oud Gronings streekgerecht is de Poffert, een tulbandvormige broodcake. Hoewel de Poffert typisch Gronings is, hebben de Friezen hun Boffert, de Urkers hun Dikkoek en de Gelderlander de Poddik-in-de-tromme. In de Zaanstreek staat het bekend als Ketelkoek.
 • article/2Fietsdagboek_3d.jpg Het fietsdagboek

  14 x kans
  Het fietsdagboek

  ‘Het fietsdagboek’ is een compact en praktisch notitieboek waarin u veel kwijt kunt over uw fietstochten: om na te genieten of om de tocht met alle tips nog eens te maken. U houdt er uw eigen routes in bij; hoe was het weer, welke afstand hebt u gefietst, waar hadden ze die heerlijke koffie met appeltaart? Zelfs een handige checklist ontbreekt niet!
 • article/silent7002c59.jpg Silent witness
  Silent witness
  ▪ BBC First | 21.00 + 22.05 uur

  SERIE
  Silent witness

  In seizoen 16 van de langlopende Britse serie ‘Silent witness’ volgen we weer een aantal verdachte sterfgevallen waarbij een beroep wordt gedaan op de expertise van pathologen dr. Nikki Alexander (Emilia Fox) en professor Leo Dalton (William Gaminara, m.). Ze krijgen versterking van Jack Hogson (David Caves). Deze getalenteerde forensisch expert is een keiharde werker. Leo is blij met Jacks tomeloze inzet, vooral wanneer het ministerie van Binnenlandse Zaken lastige vragen begint te stellen over de werkwijze van het Lyell Centre. Door Jack aan te stellen als hoofd van een nieuwe forensische afdeling verzekert Leo de toekomst van het laboratorium, al zijn er ook problemen. Vanavond ziet u twee afleveringen.
 • article/nieuwsuur.jpg Nieuwsuur
  Nieuwsuur
  ▪ NPO 2 | 21.30 uur

  ACTUALITEIT
  Nieuwsuur

  Morgen mogen de Duitsers naar de stembus. Die verkiezingen zijn, na zestien jaar bondskanselier Angela Merkel aan het roer, niet alleen belangrijk voor de toekomst van onze Oosterburen, maar ook voor Nederland. “Duitsland is al jarenlang met afstand onze belangrijkste handelspartner”, zegt Wouter Zwart, NOS-correspondent in Duitsland. “De stand van zaken met betrekking tot de Duitse economie heeft ook invloed op ons. Mensen zeggen weleens: als men in Duitsland niest, dan is de Nederlandse economie verkouden.” ‘Nieuwsuur’ brengt vandaag en uiteraard morgen de laatste stand van zaken vanuit Berlijn.
 • article/16unnamed-1.jpg Junior Songfestival nationale finale 2021
  Junior Songfestival nationale finale 2021
  ▪ NPO 3 | 19.20 uur

  muziek
  Junior Songfestival nationale finale 2021

  Vanavond is het dan eindelijk tijd voor de nationale finale van het Junior Songfestival! Romy Monteiro en Buddy Vedder presenteren dit zinderende spektakel, dat live wordt uitgezonden vanuit RTM in Rotterdam. MELODY, Priscilla, SH!NE en Ayana zullen hun beste beentje voortzetten (lees: hun jonge gouden keeltjes opentrekken) om een verpletterende indruk te maken op de vakjury, bestaande uit Jeangu Macrooy, Emma Heesters en Rolf Sanchez, en op de kinderjury. De winnende artiest of act mag ons land vertegenwoordigen op de internationale finale, die op 19 december in Parijs is.
RAD1_TK_BA_300x250_account_footer.png
1BA298x248_TK_home_filmarchief.png