TrosKompas

1Slag_om_Arnhem_zandsculpturen.jpg
't Veluws zandsculpturenfestival
Kortingsbon
Met onze kortingsbon ontvangt u 18% korting per persoon op de entree, inclusief koffie en gebak.
1DSC_1333.jpg
In het Limburgse heuvelland
Drie verwendagen
Kom tot rust in het Limburgse heuvelland voor maar 95 euro per persoon.
3rikwidm.jpg
20 jaar Wie is de mol?
Jubileumspecial
Al twintig jaar houdt 'Wie is de mol?' de kijkers aan de buis gekluisterd. Hoog tijd voor een extra jubieumseizoen op televisie en deze heerlijke Mol-special!
3Freek36_raven.jpg
Raven
Freek Vonk
Ik ben in Noord-Noorwegen en zie een stel grote, zwartglanzende vogels rond het karkas van een hert. Het zijn raven!
1Adelaarsrog.jpg
Adelaarsrog
Freek Vonk
Ik ben aan het duiken rond de Galápagos-eilanden. Op de zandbodem zie ik een van de sierlijkste vissen in de oceaan, een Californische adelaarsrog!
3ssrotterdam.jpg
Arrangement ss Rotterdam
Vanaf 129 p.p.
Boek met korting een arrangement aan bood van het viersterrenhotel ss Rotterdam!
3willemruis_nostalgie30.jpg
Showmaster Willem Ruis
NOSTALGIE GT Rovers
Het keurige Nederlandse televisielandschap schudde eind jaren zeventig hevig op zijn grondvesten met de komst van de energieke televisiepresentator Willem Ruis. Klaas Willem Ruis (1945-1986) wist op jonge leeftijd al wat hij wilde worden: beroemd.
41mischa_blok_Podcast.jpg
De bobcast
Podcast van de week
Mischa Blok beluistert podcasts. Deze week: 'De Bobcast'.
1Appeltern-1.png
De Tuinen van Appeltern
2 voor de prijs van 1
Ontvang met onze kortingsbon twee tickets voor de prijs van één bij de kassa van De Tuinen van Appeltern!
16907003159.jpg
High tea-arrangement Appeltern
Kortingsbon
Print de kortingsbon en ontvang 20% korting op dit arrangement. Let op, u dient de high tea minimaal twee dagen van tevoren te reserveren.
 • article/2image001.jpg Boek Groen geluk

  14 x kans
  Boek Groen geluk

  Win het boek van Lodewijk Hoekstra.
 • article/37_john_verloop.jpg Mijn gezin gaat failliet
  Mijn gezin gaat failliet
  ▪ RTL 5 | 20.30 uur

  hulp-tv
  Mijn gezin gaat failliet

  Of je nu bonje met de buren had, elk dubbeltje twee keer moest omdraaien of een huis had dat al jaren in de steigers stond... John Williams was de redder in nood. De tv-presentator is niet te stoppen met hulp-tv. In ‘Mijn gezin gaat failliet’ helpt Williams complete gezinnen uit een financiële nachtmerrie. Hij krijgt daarbij hulp van de grote jongens uit de wereld van succesvolle bedrijven. In deze aflevering reikt voetbalmiljonair John van Zweden de helpende hand aan ondernemer Wendy en haar partner Stephan. Wendy nam de slechtlopende elektronicazaak van haar overleden vader over, en de daarbij behorende problemen. Niet alleen Wendy, maar ook haar moeder Ellen is financieel afhankelijk van de winkel.
 • article/37_JeroenVR.jpg Stanley H.
  Stanley H.
  ▪ NPO 3 | 22.40 uur

  serie
  Stanley H.

  De misdaadserie ‘Stanley H.’ gaat over Stanley Hillis, die in de jaren zeventig en tachtig diverse malen uit gevangenissen wist te ontsnappen, Hij groeide uit van bankovervaller tot maffiabaas met een miljoenenomzet in de xtc-handel. Heel Nederland leerde Hillis in 1985 kennen door een televisie-interview met Sonja Barend, nadat hij voor de zoveelste keer was ontsnapt uit zijn hechtenis. Tim Oliehoek regisseerde de serie. “85% van wat je ziet is waargebeurd. Er zal vast kritiek komen dat we Hillis te sympathiek hebben neergezet, maar zo stond hij bekend. Stanley kon je aardige buur zijn.” Jeroen Spitzenberger speelt de rol van Stanley H.
 • article/11Tour-de-France-2019-logo-026d2ac.jpg Tour de France
  Tour de France
  ▪ NPO 1 | 14.45 uur

  WIELRENNEN
  Tour de France

  Twee dagen voor de rit naar Parijs staat er nog een sprinter-etappe gepland. Dan moeten de gespierde sprinters wel de bergen over zijn gekomen en daar hebben ze doorgaans moeite mee. De rit is niet vlak, maar ook niet heel lastig en telt 160 kilometer van Bourg-en-Bresse naar Champagnole. Dat stadje heeft een oude abdij, een watermolen en een klassieke kerk. De renners zullen daar weinig aandacht voor hebben. Die vinden alleen de finishlijn interessant en de sprintersploegen proberen allemaal hun rappe mannen zo goed mogelijk in positie te krijgen. De Noor Alexander Kristoff zou wel eens hoge ogen kunnen gooien.
RAD4_BA.jpg
1BA298x248_TK_home_filmarchief.png