TrosKompas

4TK1820_50_51_01_1.jpg
Boer zoekt vrouw
▪ NPO 1, 20.25 uur
Als fervent fan van ‘Boer zoekt vrouw’ weet u natuurlijk al dat u niet alleen op televisie datende boeren kunt volgen, maar ook op de site van het programma. Daar vindt u bijvoorbeeld boer Wilfred die het met brievenschrijfster Sabine wil proberen. Of boer Rudi, inmiddels verliefd op Rianne. Het Algemeen Dagblad heeft zich inmiddels ook op de datingmarkt gestort. Niet met boeren, maar met vrachtwagenchauffeurs die naarstig op zoek zijn naar een partner. BNN-presentatrice Gwen van Poorten helpt deze mannen en vrouwen een handje in ‘Trucker zoekt vlam’. Gwen: “Dit past bij mij, ik ben dol op datingshows. Ik heb dan ook alles afgezegd om het te kunnen doen.”
1151104_9944_overzicht_TiVre_Wouter_Jansen.jpg
De mooiste kerstcantates in Utrecht
Kom alvast in de kerstsfeer met Bach in TivoliVredenburg!
1Leidse_grachten_1.jpg
Luxe arrangement Leiden
36% hotelkorting
U kunt dit arrangement al boeken van 70,50 p.p.
2GettyImages-142519509.jpg
Zebramangoesten
Freek Vonk
Ik ben in Zuid-Afrika, en rijd over de savanne. Ik zie in de verte iets over de weg rennen, en als ik dichterbij kom, zie ik wat het zijn; Zebramangoesten.
1GettyImages-478459391.jpg
Burlen
De dierenarts
Herten die burlen, het blijft prachtig. Ik hoor het hier op de Hoge Veluwe geregeld
3GettyImages-599948601.jpg
De koraalduivel
Freek Vonk
Ik ben aan het duiken rond Komodo-eiland, in Indonesië. Wat een prachtig onderwaterleven! Bij een koraalrif kom ik een schitterend gekleurd en goed verstopt visje tegen; de koraalduivel!
1501917700-1024x1024.jpg
Wormen bij uw hond
De dierenarts
Honden raken soms besmet door wormen. Spoelwormen zijn voor pups gevaarlijk, hartwormen voor alle honden… Gelukkig komen die laatste niet in Nederland voor, maar wees voorzichtig op vakantie!
1Pandas-18.jpg
Omniversum
25% korting
Bezoek met 30% korting 'Pandas, a new story' in het Omniversum.
3GettyImages-918529622_2.jpg
Kan een huisdier een beroerte krijgen?
De dierenarts
Het verschijnsel beroerte kennen we bij mensen maar al te goed. Van het ene op het andere moment krijgt iemand uitvalsverschijnselen. Hoe zit dat met dieren?
3los_Fabel_08.jpg
De Fabeltjeskrant
Nostalgie GT Rovers
Hele generaties ‘kijkbuiskindertjes’ keken vanaf 29 september 1968 dagelijks vijf minuten naar het kinderprogramma ‘De Fabeltjeskrant’.
16wijziging_spotlight.png
Filmwijzigingen Veronica
Veronica heeft een aantal last-minute filmwijzigingen doorgevoerd de komende week. Klik verder voor een overzicht.
1TK1836_07_02.jpg
Kom ontspannen in Lanaken
35% korting
Kom ontspannen met een driedaags diner-arrangement!
Engelse-doorgang.jpg
Tuinposter.nl
25% korting
Creëer eenvoudig en snel een prettige sfeer in uw tuin of op uw balkon. Met onze kortingscode ontvangt u 25% korting op allerlei soorten tuinposters!
 • article/2ATT34401.jpg Boek: De terugkeer

  Boek: De terugkeer

  In de bestseller ‘Kieft’ vertelde Wim alles over zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving. Dit nieuwe boek, ‘De terugkeer’, vertelt indringend en ontroerend over zijn strijd voor herstel.
 • article/Natasja_Froger.jpg Bouwval gezocht
  Bouwval gezocht
  ▪ RTL 4 | 21.30 uur

  Bouwval gezocht

  Vanaf vanavond kunt u weer kijken hoe de kandidaten van ‘Bouwval gezocht’ met een minimaal budget hun net gekochte ‘schroothoop’ tot een waardevol paleisje proberen om te toveren. Vanzelfsprekend gaat dat niet altijd van een leien dakje. Leidt alle verbouwstress wel tot een positief resultaat? En hoeveel is het huis daarna waard? Natasja Froger doet opnieuw de presentatie en Bob Sikkes is weer van de partij voor vakkundig advies.
 • article/BBCFirst_TheCry.jpg The cry
  The cry
  ▪ BBC First | 22.00 uur

  The cry

  Een samenwerkingsverband tussen Australië en Schotland heeft de vierdelige serie ‘The cry’ opgeleverd, een dramaserie met een vleugje geheimzinnigheid, naar het boek van Helen FitzGerald. De jonge ouders Joanna (de Britse actrice Jenna Coleman, bekend van ‘Victoria’) en Alistair (de Australische acteur Ewen Leslie) reizen vanuit Schotland naar het stadje Geelong in Australië om te vechten voor de voogdij over Chloe, de puberdochter van Alistair, die bij zijn ex woont. Het noodlot slaat toe wanneer – op de reis van Melbourne naar Geelong – hun zoontje Noah op mysterieuze wijze verdwijnt. ‘The cry’ toont het ingewikkelde verhaal van een nieuw samen-gesteld gezin.
 • article/2lauren-verster-presenteert-nieuw-npo-3-programma-ik.jpg Ik wil een kind
  Ik wil een kind
  ▪ NPO 1 | 22.25 uur

  Ik wil een kind

  Een kind krijgen is vaak vanzelfsprekend, maar sommige mensen knokken jarenlang om een gezin te stichten. Als het op natuurlijke wijze niet lukt om zwanger te worden, zijn er tegenwoordig andere mogelijkheden. Helaas zijn die niet altijd bij wet geregeld of zorgen regeltjes er juist voor dat het proces vertraagd wordt. De zesdelige serie ‘Ik wil een kind’ portretteert zes stellen en singles voor wie zwanger worden bijna onmogelijk lijkt. Lauren Verster volgt hen gedurende twee jaar in hun pogingen om toch een kind te krijgen. In deze kick-off maakt u kennis met hen.
RAD5_BA_300x250_Hearst.png
1BA298x248_TK_home_filmarchief.png