TrosKompas

5 x 2 kaarten

Kerstconcert Francis van Broekhuizen

KIJKT U OOK ZO UIT NAAR KERST? U KUNT DE FEESTDAGEN LEKKER LANG REKKEN MET EEN FEESTELIJ K BEZOEK AAN ‘KERST MET FRANCIS’ OP 6 JANUARI 2023. TROSKOMPAS GEEFT 5 X 2 KAARTEN WEG!

Tijdens de mooiste tijd van het jaar presenteert operadiva Francis van Broekhuizen, bekend van o.a. ‘Maestro’, vanaf 23 december een muzikale, komische kerstvertelling waarbij beroemde kerstliedjes worden verweven met klassieke liederen. Meezingen wordt aanbevolen! U kunt genieten van gloedvolle aria’s, ontroerende duetten en samenzang met het vocale begeleidingskwartet. Francis maakt zelfs uitstapjes naar de popmuziek. Het concert staat onder leiding van Gregor Bak achter de vleugel. Hij wordt vergezeld door de doorgewinterde musici Frits Landesbergen (slagwerk) en Edwin Corzilius (bassist).

KERSTMARKT
Om het feest compleet te maken is de Graanbeurszaal in de Beurs van Berlage omgetoverd tot kerstmarkt waar het publiek zich bij de vele sfeervolle kraampjes tegoed kan doen aan o.a. erwtensoep, glühwein, cava, poffertjes, broodjes worst, koffie en warme chocolademelk. Al deze drankjes en hapjes zijn inbegrepen in de toegang!

 

Concertdatum: vrijdag 6 januari 2023 om 15.00 uur
Meer info: kerstmetfrancis.nl

 

BEL & WIN!

0909-1291295 (€ 0,45 p.m.)

De actie loopt van donderdag 17 november 14.00 uur t/m vrijdag 25 november 23.00 uur. Spreek op de bellijn uw gegevens in (naam, adres en woonplaats) voor verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.