TrosKompas

10 x kans

Boek Santa Montefiore

Eindelijk is het langverwachte vijfde deel uit in de populaire Deverill-romanreeks van Santa Montefiore. We verloten tien keer ‘De verre horizon’.

Tegen de wensen van zijn halfzus Kitty Deverill in, verkoopt JP Deverill het familiekasteel aan een grote hotelketen. Ook nodigt hij de jonge Margot Hart uit om op het landgoed te komen logeren. Margot werkt aan een boek over de geschiedenis van de familie Deverill en JP ziet dat boek als de ideale manier om zijn rekeningen met verscheidene familieleden te vereffenen.

Vuile was

JP’s zoon Colm kan zich allerminst vinden in de plannen van zijn vader. Hij heeft na de scheiding van zijn ouders het contact met zijn vader verbroken, maar nu JP van plan is de vuile was over de familie buiten te hangen, voelt Colm zich geroepen om in actie te komen. Zelfs als hij daarvoor de degens moet kruisen met de charmante, onafhankelijke en uitermate aantrekkelijke Margot. meulenhoffboekerij.nl

BEL & WIN

Bel 0909-2026058 (€ 0,45 p.m.)

De actie loopt  van 8 april 14.00 uur t/m vrijdag 16 april 23.00 uur. Spreek op de bellijn uw gegevens in (naam, adres en woonplaats) voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.