TrosKompas

40 x kans

Win spannende topseries!

TrosKompas verloot een streamingcode voor vier spannende series op Lumiereseries.com. Welke kiest u om via uw laptop, smart-TV of tablet te kijken? Vul onderstaand formulier in en u maakt kans. U kunt reageren van donderdag 30 juli t/m vrijdag 7 augustus. De winnaars krijgen automatisch bericht.


BETWEEN US

Merete en Joachim verhuizen na twaalf jaar huwelijk naar Kopen-hagen voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Merete is een bedrijf gestart met haar beste vriendin Nanna, die met haar vriend Kasper een gezin wil stichten. Beide stellen lijken hecht, maar krijgen te maken met ingrijpende relatie­perikelen.

REBECKA MARTINSSON (seizoen 2)

Rebecka Martinsson is een Zweedse advocate en officier van justitie. Ondanks haar succesvolle carrière lukt het haar maar niet om haar draai te vinden in het leven.

PROS AND CONS

Toen ze jong en verliefd waren, waren Nina en Erik eersteklas oplichters. Nu leiden ze met hun kinderen een doorsnee­bestaan. Dan dwingt iemand uit hun verleden hen om mee te doen aan een laatste miljoenenklus.

SISTERS 1968

Karin en Lottie, twee rebellerende vriendinnen, maken in de roerige jaren zestig heel wat los in hun kleine, slaperige dorp, waar de inwoners nauwelijks iets mee­krijgen van de maat­schappelijke protesten.