TrosKompas

Stuur uw mooiste dierenfoto in!

Fotowedstrijd Freek Vonk

Upload uw dierenfoto en maak kans op mooie prijzen! Bioloog, presentator en TrosKompas-columnist Freek Vonk jureert de inzendingen en wie weet schrijft hij straks zijn column wel over uw dier!

Hebt u bijzondere foto’s van dieren gemaakt, bijvoorbeeld op vakantie? Van een gapende leeuw of een sjouwende mestkever? Van een slapende capibara of misschien wel een bijtende koningskrab? 12 Een condor of krokodil? Stuur dan uw (exotische) dierenfoto in en maak kans op een mooi prijzenpakket.

De makers van de drie winnende foto’s ontvangen elk vier kaarten voor Freek Vonk Live, een jaarabonnement op ‘Wild van Freek’, en een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Freeks wilde avonturen - Dwars door de wildernis’. Bovendien zien zij hun foto terug in TrosKompas bij een column van Freek.

HOE DOET U MEE?

• Upload uw dierenfoto in onderstaand formulier. Het formaat van de foto moet minimaal 10x10 cm te zijn. De resolutie van de foto moet minimaal 300 dpi zijn.
• De actie loopt t/m vr 15 november 2019.
• De winnaars krijgen automatisch bericht.

Actievoorwaarden
• De foto dient door uzelf te zijn gemaakt. Foto’s die niet uw eigendom zijn dingen niet mee naar de prijzen en TrosKompas is niet verantwoordelijk voor het schenden van de auteursrechten als u een foto inlevert die niet van u is. De desbetreffende fotograaf / privépersoon / instantie kan derhalve een claim bij u neerleggen.
• Door het meedoen aan de Freek Vonk fotowedstrijd verleent u TrosKompas toestemming de foto maximaal twee keer te mogen publiceren in de omroepgids, uiterlijk voor 1 juni 2020, te weten een maal bij de uitslag van de wedstrijd en een maal bij de door Freek Vonk geschreven column. Tevens verleent u toestemming dat uw foto en de uitslag op troskompas.nl wordt gepubliceerd. U verleent deze toestemming alleen als u een van de drie winnaars bent van de wedstrijd. In alle andere gevallen verwijdert TrosKompas binnen twee weken na de inzendtermijn uw foto(’s) van haar servers.