TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
05
dagen
06
uren
100 X KANS!

Gratis roman 'Campinggeluk'

Herkenbaar, bomvol humor en romantiek én een tikje ondeugend: ‘Campinggeluk’ is de eerste feelgood-roman die zich afspeelt op een oer-Hollandse camping. Herkenbaar voor campingfans, een uitbundige bevestiging voor kampeerhaters!

Het verhaal

Wendy, al jaren genietend op camping de Zandrand met man en puberzoon, is onaangenaam verrast wanneer in de oude caravan naast haar een nogal frivole buurvrouw intrekt: Linda. Twee weken kamperen ‘tussen deze verzameling klompendragers’ is de enige vakantie die Linda zich met haar twee zoontjes na haar scheiding kan veroorloven. Tussen zeskamp, bingo en tropical party ontdekken de noodgedwongen buurvrouwen dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Zoals hun verwoede jacht op campinggeluk, een speurtocht waarbij de campingdirecteur zijn heel vastberaden rol speelt.

U kunt het actieformulier invullen t/m vrijdag 24 mei. De winnaars krijgen het boek automatisch thuisgestuurd. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om het boek toe te kunnen sturen naar de winnaars.

DOE MEE!Veiligheidscode
Security image. You must enable images to submit entry
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.