TrosKompas

 • bullet_train_poster.jpg
  article/bullet_train_poster.jpg

  ‘Bullet Train’- pakket!

  Win 2 bioscoopkaartjes voor ‘Bullet train’, een tas en een hoodie of hoedje.* In de spannende thriller zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar. Aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij af op een confrontatie met andere huurmoordenaars met verwante, maar tegenstrijdige doelen. En hij wil van die trein af!
 • image6979_ce71c6ca-814f-4e89-a17f-c6cc0de5e83e.jpg

  6 x kans ‘De Rokesby’s’- serie van Julia Quinn

  Kent u de immens populaire Netflix-serie ‘Bridgerton’? De schrijfster van de gelijknamige boekenreeks, Julia Quinn, schrijft nu ‘De Rokesby’s’, een familie uit hetzelfde milieu in dezelfde tijd, de late achttiende eeuw. Ze zijn zelfs buren!
 • 3d_achter_de_schermen_2022.png
  3d_achter_de_schermen_2022.png

  BEL & WIN 12 x kans ‘Achter de schermen bij Peter R. de Vries - een terugblik'

  In dit boek leren we Peter R. de Vries kennen zoals hij werkelijk was. Tegen de achtergrond van vele onderzoeken in alle uithoeken van de wereld beschrijft collega en vriend Kees van der Spek de spannende avonturen en persoonlijke anekdotes rondom de opnamen voor Peters misdaadprogramma.
 • fang.jpg

  4 dagen vanaf € 259 pp Sauerland

  Geniet in hét wandelmekka van het Sauerland.
 • mapjes.jpg

  Webshop AvroTros Bestel een omslagmapje

  Bent u abonnee van TrosKompas? Dan mag onze handige omslagmap natuurlijk niet ontbreken! U kunt beide mapjes bestellen in de webshop van AvroTros.