TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
02
dagen
00
uren
15x kans

Boek 'De Zwitserse dochter'

‘De Zwitserse dochter’ van Soraya Lane is het vierde deel van de achtdelige bestsellerserie ‘De verloren dochters’, een serie meeslepende liefdesgeschiedenissen. Voor de fans van ‘De Zeven Zussen’. TrosKompas mag 15 boeken weggeven!

Londen, heden

Georgia ontdekt een roze edelsteen in een kistje dat ze van haar oma heeft gekregen. Ze laat de steen onderzoeken door een juwelier en komt een bijzonder verhaal op het spoor dat haar naar Genève voert. Daar komt ze kunstverzamelaar Luca tegen, die al jaren op zoek is naar de steen.

Genève, 1951

Delphine is diepongelukkig wanneer haar man haar en hun twee kinderen in de steek laat. Dan ontmoet ze Florian, een succesvolle zakenman, en durft ze weer te geloven in de liefde. Maar een noodlottig ongeluk dwarsboomt hun plannen en Delphine moet een hartverscheurende beslissing nemen...

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 19 juli 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Vul onderstaand formulier in
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.