TrosKompas

14x kans

Twee kaarten voor TOP Vrouwen

 ‘TOP Vrouwen’ is een herkenbare vriendinnenkomedie in het theater. In de hoofdrollen ziet u Sandra Mattie, Rian Gerritsen en Tanja Jess. U kunt twee kaarten winnen voor deze leuke voorstelling!

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Sophie, Monica en Paula, beklimmen in twee dagen tijd de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze inspanning blijken de vriendinnen veel meer mee te zeulen dan alleen hun klimtuig: verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je vijftigste, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

 

Wilt u kans maken?

De actie loopt t/m vrijdag 16 februari 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht. Datum en plaats in overleg.

Je kan dit formulier op dit moment niet indienen