TrosKompas

15x kans

Boek 'Hemel op aarde' van Rob Kemps

Zanger en presentator Rob Kemps schreef een boek over zijn liefde voor chansons, Parijs, kunst en één plek waar dat allemaal samenkomt. Wij mogen 15 exemplaren weggeven!

Rob Kemps neemt u in ‘Hemel op aarde’ mee naar Parijs, naar het 20ste arrondissement om precies te zijn. Daar is de plek waar hij het allerliefst is: Père-Lachaise, de beroemdste begraafplaats van Frankrijk, en misschien wel van de hele wereld. We lezen over Jim Morrison, de legendarische zanger van The Doors, en bezoeken zijn laatste huis in de Marais, over Karel Appel, die vanaf 1950 in Parijs woonde, en natuurlijk over Édith Piaf: haar graf is een bedevaartsoord geworden voor haar talloze fans.

Betoverende plek

Naast alle verhalen staat er nog veel meer in dit rijk geïllustreerde boek: mooie wandelroutes, leuke eettentjes, een playlist met de mooiste chansons en prachtige foto’s. ‘Hemel op aarde’ is een ode aan de meest betoverende plek van Parijs, waar Rob met zijn kennis en enthousiasme de lezer deelgenoot maakt van alle bijzondere verhalen die hier voor het oprapen liggen. / meulenhoff.nl

Wilt u kans maken?

De actie loopt t/m vrijdag 24 november 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Je kan dit formulier op dit moment niet indienen