TrosKompas

40 x kans

Reisgids van Ilja Gort

Voor het succesvolle AvroTros-programma ‘Gort over de grens’ reist Ilja Gort al jarenlang naar de mooiste plekjes in Frankrijk. Die zijn samengebracht in een reisgids die u kunt winnen!

 

Op zijn vele reizen bezocht Ilja Gort bijzondere plaatsen die u niet snel in de gidsen zult vinden. Met deze reisgids kunt u zijn volledige route volgen en gaan wijn-proeven, kaasproeven of het leven zelf proeven bij de boeren uit ‘Gort over de grens’. Geheime adresjes Onderweg geniet u van heerlijk eten en drinken, want Ilja’s geheime adresjes van lekkere restaurantjes staan er ook in. De reisgids ‘Gort over de grens Frankrijk’ bevat de veertien regio’s van seizoen 1 t/m 3. Met foto’s van Caroline d’Hollosy, plus originele beelden uit de serie zelf. We wensen u een fijne ontdekkingsreis toe en een ‘bon voyage’!

 

Bel & Win!

0909-2026058(€ 0,45 p.m.)

De actie loopt van donderdag 27 april 14.00 uur t/m vrijdag 5 mei 23.00 uur. Spreek op de bellijn uw gegevens in (naam, adres en woonplaats) voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.