TrosKompas

4x kans

Gardena Aquaclean

De hele buitenboel reinigt u met de hogedrukreiniger van Gardena in een handomdraai. Bel en win!

De Gardena AquaClean-hogedrukreiniger met accu is een nieuwe mobiele oplossing voor de schoonmaak van tegels, tuinmeubelen, auto’s, boten of kliko’s. Deze drukreiniger is voor iedereen eenvoudig te bedienen en heeft een maximale druk van 24 bar. Dat is ongeveer 10 tot 12 keer sterker dan de reguliere kraandruk. Doordat u de druk kunt verlagen naar 9 of 14 bar is de AquaClean ook geschikt voor de wat meer gevoelige materialen en oppervlakken. En wat helemaal prettig is: u hoeft het apparaat niet per se aan te sluiten op een buitenkraan! De AquaClean kan ook water onttrekken uit een reservoir en biedt daarmee optimale bewegingsvrijheid.

Alles-in-een-accu

De AquaClean werkt op een krachtige 18V Power for All-accu, die u ook kunt gebruiken op tal van andere Gardena-producten, zoals een accuheggenschaar, accutrimmer en accu- bladblazer. De accu kunt u tevens gebruiken op gereedschappen van andere merken, zoals Bosch. Handig! gardena.com

 

Bel & Win!

0909-1291295 
(€ 0,45 p.m.)

 

De actie loopt van donderdag 16 juni 14.00 uur t/m vrijdag 24 juni 23.00 uur. Spreek op de bellijn uw gegevens in (naam, adres en woonplaats) voor verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.