TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
12
dagen
13
uren
24 x kans

Win een bordspel

U hoeft niet heel veel moeite te doen om zo’n fantastisch bordspel van Just Entertainment te winnen. Leuk voor in de vakantie op de camping! Doet u mee?

 

8 x De S.P.E.L. show

Daag vrienden of familie uit voor een strategische taalstrijd en laat zien hoe breed uw Nederlandse taalkennis is.Spelers verdienen punten door taal-vragen goed te beantwoorden. De twee spelers met de meeste punten spelen de finale tegen elkaar. Aanbevolen leeftijd: 10-99 jaar; aantal spelers: twee tot vier

8 x Eurovision

Doe met uw eigen inzending mee met het Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Test uw kennis, bereid uw eigen optreden voor en neem deel aan het populairste song- festival! Ontvangt u die twaalf punten?

8 x Pilgrimage

Maak een reis door Europa voor de mooiste pelgrimstochten. Stel uw eigen route samen en bezoek als eerste de mooiste plekjes. Neem het juiste vervoermiddel, kies de snelste route en wees uw medespelers te slim af.

 

 

DOE MEE & WIN

Maak hieronder uw keuze en wie weet wint u een van deze fijne bordspellen! U kunt reageren t/m 1 juli. De winnaars krijgen automatisch bericht. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om de prijs te kunnen verzenden.

DOE MEE & WIN!
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.