TrosKompas

5 x kans

The taste experience

‘Taste’ is een 360°-theaterbeleving in Amsterdam en is vanaf deze maand te zien in het gloednieuwe Taste Theater Amster-dome. Wilt u twee eersterangs kaarten voor Taste Experience winnen? Bel dan even!

‘Taste’ is geen regulier avondje theater; hier wordt ieder zintuig aan het werk gezet. Horen en zien is voor velen normaal bij een theatervoorstelling, maar hier komen ook ruiken, proeven en voelen aan bod. Aan de hand van videobeelden, muziek, culinaire hoogstandjes, geur en mindfucks wil ‘Taste’ ieders zintuigen betoveren en ervoor zorgen dat aan het eind van de avond niets meer hetzelfde lijkt.

 

Dragan BakemaDe bekende acteur Dragan Bakema (‘De luizenmoeder’, ‘Flikken Rotterdam’) speelt de hoofdrol in ‘Taste’. Een bijzondere uitdaging voor hem, want hij draagt de avond alleen. De voorstelling wordt een monoloog en vertelt het verhaal over de noodlottige geschiedenis van een briljante driesterren-chef die zijn smaak kwijtraakt en zijn wereld ziet ineenstorten. Omdat ‘Taste’ focust op álle zintuigen, werkt er achter de schermen een verrassend creatief team. Met hapjes van drie-sterrenchef Jacob Jan Boerma, muziek van componist Joep Beving, regie van Ola Mafaalani en Victor Mids voor de magie wordt ‘Taste’ een absolute must-see!

Bel & Win!

0909-1291295 (€ 0,45 p.m.)

De actie loopt van donderdag 7 oktober 14.00 uur t/m vrijdag 15 oktober 23.00 uur. Spreek op de bellijn uw gegevens in (naam, adres en woonplaats) voor verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.