TrosKompas

50 x kans

Win tickets voor Het Grote Songfestivalfeest!

Kom op 15 december naar het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome in Amsterdam! We verloten 50 keer 2 kaarten.

Sinds de overwinning van Duncan Laurence in Tel Aviv is ons land helemaal in de ban van het Eurovisie Songfestival, dat volgend jaar mei in Rotterdam wordt georganiseerd. Wilt u alvast flink in de stemming te komen? Daarvoor is het Grote Songfestivalfeest, op 15 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Cornald presenteert
U kunt daarbij genieten van het beste wat het Eurovisie Songfestival de afgelopen vijftig jaar heeft voortgebracht, gepresenteerd door niemand minder dan Edsilia Rombley, Cornald Maas, Tim Douwsma, Emma Wortelboer en Buddy Vedder. De grootste (inter)nationale Songfestivalwinnaars komen speciaal voor deze superavond naar de Ziggo Dome, o.a. Mister Songfestival Johnny Logan, Lenny Kuhr, Sandra Kim, Katrina & The Waves, Dana International, Loreen en Netta, die in 2018 voor Israël won. Ga voor de complete line-up naar hetgrotesongfestivalfeest.nl

Meezingfeest
Cornald Maas: “Wat we op 15 december gaan neerzetten is nog nooit vertoond. Voor het eerst zijn zoveel oud-winnaars bijeen! Het is het ultieme meezingfeest, de ideale voorbereiding van het 65ste Songfestival in mei!” Het Grote Songfestivalfeest is 1 januari te zien bij AvroTros op NPO 3.

DOE MEE EN MAAK KANS!
Vul onderstaand formulier in en u maakt kans op 2 kaarten. Winnaars krijgen automatisch bericht.