TrosKompas

Doe mee & win!

Win sinterklaascadeaus!

Zoveel kinderen, zoveel wensen: de sint is er maar druk mee. maar u kunt een handje helpen, want wat wordt gewonnen hoeft niet meer door de schoorsteen. Deze cadeaus zijn bij veel kinderen favoriet!


8 x BORDSPEL ‘3D DOOLHOF’

3D Doolhof
Ga met dit doolhof de hoogte in! Wie is het snelst bij de begeerde schatten? Verschuif enorme torens, tover je in de hoogste toppen en diepste dalen en win het slimme 3D-schuifspel!

 

3 x ‘JUST DANCE 2020’-PAKKET

dance
Dit pakket bestaat uit de ‘Just dance’- game voor de Nintendo Switch, een zonneklep, miniposter, T-shirt en speldjes. Dans op meer dan 40 nieuwe tracks en krijg toegang tot meer dan 500 songs met ‘Just dance unlimited’.

 

2 x GLAMPER

Glamper
Tijd voor een ‘fabulous road trip’ met de nieuwe L.O.L. Surprise! 2-in-1 glamper. Met meer dan 55 verrassingen om te unboxen, 10 chillplekken en een exclusieve pop!

 

10 x ’t VERRUKKELIJKE KINDERBAKBOEK

boek
Een boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. 28 recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

 

DOE MEE EN WIN!
Vul onderstaand formulier in en vermeld de prijs van uw voorkeur. De winnaars krijgen automatisch bericht. De actie loopt t/m vrijdag 22 november.