TrosKompas

48 x kans

Misdaadfilms en -series op dvd

We verloten hoogwaardige series en films van Lumière op dvd. Kans maken? Vul dan snel het formulier in! u kunt meedoen t/m vrijdag 25 oktober.

Dit zijn de dvd's waaruit u kunt kiezen (van links naar rechts):

Home Ground 2
Dit is een veelbekroonde dramaserie over de eerste vrouwelijke coach in de Noorse eredivisie. Het eerste seizoen draaide om een vrouw die een plaats moest veroveren in een mannenbastion. In de tweede reeks komen de mannen in opstand tegen de vrouwelijke leiding.

Box Q-Serie
Vier misdaadfilms naar de bestsellers van schrijver Jussi Adler-Olsen over Sectie Q van de Deense recherche. De box bevat ‘De vrouw in de kooi’, ‘De fazantenmoordenaars’, ‘De noodkreet in de fles’ en ook de nieuwe thriller ‘Dossier 64’, waarin Mørck en zijn assistent Assad op het spoor komen van een vrouwen-ziekenhuis waar gedwongen sterilisaties worden uitgevoerd.

Maurice
Dit verhaal speelt zich af aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. De Britse studenten Maurice Hall en Clive Durham zijn verliefd. Ze moeten hun gevoelens voor elkaar echter verborgen houden, want homoseksualiteit is in 1914 nog strafbaar.

Below the Surface 2
De nieuwe topserie van de makers van ‘Borgen’ en ‘The killing’. Na een dramatisch verlopen gijzeling neemt Philip even afstand van de afdeling terreur-bestrijding. Hij duikt in de mysterieuze verdwijning van een kennis, een studente die in Syrië tegen IS vocht en daarom een premie op haar hoofd kreeg.

De winnaars krijgen hun prijs automatisch thuisgestuurd.