TrosKompas

 
Deze actie verloopt over...
06
dagen
19
uren
Surf & win!

Gratis voorpremière film 'Le grand bain'

Lees hieronder over het waargebeurde verhaal van de succesvolle Franse comedy ‘Le grand bain’, die op 11 april in ons land uitkomt. Maak kans op twee gratis kaartjes voor de voorpremière op zondag 7 april!

Het verhaal

In het gemeentelijke zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de edele kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalige zwemkampioene die haar portie ellende wel heeft gehad. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze ertoe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op de WK Synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

Een halfuur voor aanvang gaan de deuren open. U kunt het actieformulier invullen t/m vrijdag 29 maart 23.00 uur. De winnaars krijgen automatisch bericht per e-mail.

DOE MEE!
Veiligheidscode
Security image. You must enable images to submit entry
Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd en klein letters)
Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.