TrosKompas

1image.jpg
De kwis
▪ NPO 1, 21.20 uur
Hij is politicus voor het CDA, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast staat hij bekend om zijn veelkleurige schoenen. En hij is de eerste gast in het tiende seizoen van het BNNVARA-programma De Kwi
1TK1811_25_01.jpg
Paasontbijt
25% korting
25% korting op een luxueus paasontbijt bij u thuis!
2TK1811_18_02.jpg
'Levenslied' van Frans Bauer
75 x kans
Maak 75 x kans op de nieuwste cd van Frans Bauer!
1TK1807_07_03.jpg
Drie dagen Drenthe
Lezersactie
Drie dagen Drenthe van @155 voor maar €99 per persoon!
1TK1807_07_04.jpg
100 Jaar Hilversum mediastad
20% korting
Mak kans op het boek '100 jaar Mediastad'!
1TK1807_24_02.jpg
Theateravontuur
35% korting
25% korting op dit historisch theateravontuur!
 • article/2TK1811_86_87_03.jpg Showponies

  6 x kans
  Showponies

  Maak 6 x kans op 2 kaarten voor de voorstelling van Alex Klaassen!
 • article/TK1811_38_39_03.jpg Mindf•ck
  Mindf•ck
  ▪ NPO 1 | 20.30 uur

  Mindf•ck

  Viktor Mids start met een nieuw seizoen van ‘Mindf*ck’. De populaire illusionist heeft weer veel verschillende, verbluffende trucs in petto waarmee hij de kijkers en natuurlijk zijn gasten volledig omver weet te blazen. In de eerste aflevering is dat André van Duin, in de rest van de reeks komen presentatrice Jill Schirnhofer, bokser Rico Verhoeven, politiewoordvoerder Ellie Lust, contrabassist Dominic Seldis en presentatrice Chantal Janzen langs. Net als de vorige seizoenen worden veel trucs uitgevoerd op bijzondere locaties: zo is Viktor bijvoorbeeld in de Bijlmerbajes geweest.

 • article/7cmFransB.jpg Frans Bauer in Amerika
  Frans Bauer in Amerika
  ▪ NPO 1 | 22.10 uur

  Frans Bauer in Amerika

  In de nieuwe AvroTros-serie ‘Frans Bauer in Amerika’ reizen Frans en zijn vrouw Mariska, zonder kinderen, af naar Amerika. “We bezoeken daar bekende monumenten, en praten met gewone Amerikanen. Zo willen we Amerika weer eens van een andere kant laten zien.” Frans en Mariska krijgen in New York een rondleiding van Max Westerman, hebben door een bezoekje aan Graceland het idee dat Elvis nog leeft, praten in New Orleans met inwoners over de gevolgen van orkaan Katrina en bezoeken een fabriek waar ze pretzels leren maken. De eerste van acht afleveringen staat in het teken van de voorbereiding op de reis.
 • article/220cmTpp.jpg Topper gezocht
  Topper gezocht
  ▪ SBS 6 | 20.00 uur

  Topper gezocht

  De Toppers zoeken een extra gouden keel die mee kan galmen bij hun concerten eind mei, in de Amsterdam ArenA. De zoektocht is te zien in het door Irene Moors gepresenteerde ‘Topper gezocht’. Tijdens de audities beslissen Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en René Froger welke kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, dan beslist het publiek. In de halve finale zingen de kandidaten in groepjes een medley. Daarna valt in elke groep één talent af en mogen de overige twee kandidaten uit elke groep een nummer met De Toppers zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.
Deze website maakt gebruik van Cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.