Voordeeluitje van de week

Hotel Weekaanbieding

Voordelig een paar dagen ertussenuit? Boek nu de 'Hotel Weekaanbieding'. Dit is elke week een unieke aanbieding van voordeeluitjes.nl voor de lezers van TrosKompas met veel korting en u betaalt geen boekingskosten.

Als u even een paar dagen tot rust wil komen in de natuur, of juist behoefte heeft aan wat ‘stadse fratsen’, dan bent u bij Voordeeluitjes.nl aan het juiste adres. Voordeeluitjes.nl heeft namelijk zo’n 500 hotels in en rond Nederland in de aanbieding, waardoor er voor iedereen wel een leuke hotelovernachting tussen zit.

Fietsen in Drenthe, watersporten in Friesland, wandelen in de Limburgse heuvels, baden aan de Belgische kust; op Voordeeluitjes.nl is voor iedereen wel een passend arrangement te vinden.

Speciaal voor u, als lezer van TrosKompas, heeft Voordeeluitjes.nl bovendien iedere week een exclusieve aanbieding voor een hotelarrangement bij een van de hotels uit het assortiment.

Reserveren

Wilt u voordelig overnachten? Deze aantrekkelijke 'Hotel Weekaanbieding' is speciaal voor u geselecteerd en alleen te boeken via:

www.voordeeluitjes.nl/tros-weekaanbieding


U kunt ook bellen met:

0900 66 777 88 (€0,25 per minuut)Boeken via Voordeeluitjes.nl is erg gemakkelijk; u heeft geen creditcard nodig en zelfs een internetverbinding is niet noodzakelijk. U kunt iedere dag bellen naar 0900 66 777 88 voor informatie of om iets te bespreken.