TrosKompas

15x kans

Boek 'Je bent prachtig'

Van de hand van de Amerikaanse schrijfster Ann Napolitano verscheen onlangs de aangrijpende roman ‘Je bent prachtig’. TrosKompas mag 15 exemplaren weggeven!

Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padovano, wordt hij als vanzelf opgenomen in de chaos en liefde van haar hechte Italiaans-Amerikaanse familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familie, is het gelukkigst met haar neus in een boek; Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar; en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal.

Duister verleden

Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia’s zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het trieste resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert. Kunnen de zussen de weg naar elkaar terugvinden? Kan liefde een gebroken mens heel maken?

WILT U KANS MAKEN?

De actie loopt t/m vrijdag 29 maart 23.00 uur. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u maakt kans! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw eventuele prijs. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Je kan dit formulier op dit moment niet indienen